Fjällstuga med skidspår och skidbacke runt knuten

Jag har sedan jag var bebis alltid varit mycket i fjällen. Framförallt i Sälen och Tandådalen där vi var i stort sett varenda helg och lov under min uppväxt. På gymnasiet spenderade jag dessutom 3 år i Malung på skidgymnasium och skidåkning i Sälen stod på agendan minst 2 heldagar varje vecka. Efter det har vi åkt upp till vår lägenhet i Tandådalen så fort vi får chansen. Först utan barn och nu alltid med barnen.   Vi har nu varit här hela julen och dessvärre har jag bara kunnat promenera eftersom jag fortfarande inte är läkt efter operationen av magen. Men jag får nu sova utan gördel och har bara 3 veckor kvar med gördeln och sen väntar massor av träning för att komma i form.

Tandådalen som under min uppväxt var en genuin plats dessvärre blivit en turistanläggning med fokus på allt annat än genuint. Så det är inte konstigt att jag börjar drömma om en stuga på ett mer naturskyddat område för närhet till skidåkning och snö är något jag alltid måste ha för att må bra. Men när det blir av att köpa något nytt det vet jag inte. Fram tills dess får jag drömma vidare. Den ultimata drömmen vore att spendera några månader i fjällen varje år och på riktigt njuta av snö och skidåkning. Men Vemdalen och Storhogna är en fantastisk plats som kanske skulle kunna vara ett alternativ när det blir dags. Därför bjuder jag på lite inspiration från Vemdalsfjällens Fastighetsbyrå. En härlig fjällstuga med närhet till både skidbackar och längdspår.

Den här bastun efter en skön längdtur hade jag inte tackat nej till.

Härligt sovrum med vackra fönster helt i min smak.

Sovrum för barnen eller gästerna.

Stort kök med stora härliga fönster.

 

Vill alltid ha snö utanför fönstren på vintern. Det är målet.

Stort kök och vardagsrum

Rasmus har åkt Vales skidskola för säkert 5:e gången sen han var 2,5 år (ja vi tjuvstartade). Nu fick han åka svarta gruppen och hade det superkul hela veckan.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...