Fix och inredning för 3-åringen

Min man har kämpat och varit duktig och bytt både altan, förråd och carport. Nu när förrådet snart står klart och en snickarverkstad planeras ska jag lägga in min första beställning. Tycker de här hyllorna skulle vara som klippt och skurna i min minstings rum. Kan ju inte direkt vara svårbyggda och måla det klarar jag av själv. 

_pic8341-kub.gif

img_6518.jpg

Var bara tvungen att visa lillkillens underbara sparbössa i form av Obelix. En present från kusinerna i Norge och man blir glad varje gång man ser den. Ha en fortsatt skön måndag! Om 2 veckor drar jag och kidsen till Sälen för skidåkning. Underbart härligt med snö och förhoppningsvis massor av SOL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *