Fint eller fult? Stenhus med annorlunda design

Som jag tidigare nämnt så har tomten bredvid oss sålts till ett husföretag som ska låta bygga ett stenhus med pool. Det blir havsnära och även havsutsikt. Idag såg jag att huset fanns ute till försäljning (det är ej byggt ännu) och att priset är satt till 13 miljoner kronor. Det är ett modernt stenhus med lite annorlunda design och jag antar att det är husföretaget som vill visa upp ett lite mer modernt och speciellt hus. Men jag tycker att deras tidigare hus är både snyggare och mer praktiska.  Så nej det är väl inte riktigt i min stil. Att vår sjöutsikt försvinner det är nog rätt tydligt men det är ändå positivt att de lägger huset långt bak på sin tomt. Så vi får väl se när det börjar byggas hur det kommer se ut. Bilder på resultatet kommer när det står klart. Det lär dröja ett tag till.

Men vad tycker ni? Fint eller fult? Ibland blir det unika lite för mycket kanske? Vi får se det kanske blir anyggt. Bättre än de fula lådhusen i alla fall.

dittstenhusEtt runt hus med puts och mycket fönsterytor

Screen Shot 2015-02-10 at 9.48.43 PM

Planlösning stenhus

 

Planlösningen blir lite annorlunda i ett runt hus. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Fint eller fult? Stenhus med annorlunda design”

  • I mitt förra liv, som minimalist, hade jag nog tyckt att det ser coolt ut. Jag var verkligen inne på putsade fasader, rena, raka linjer och lite udda lösningar.

    I mitt nuvarande maximalist- och realistliv kan jag nog tänka att det inte är något för mig… 😉

  • Jag kan tycka att det är lire vackert med putsade hus, MEN på rätt plats. Det där huset tycker jag man placerar på en stor tomt ganska avskilt, inte mitt i ett bostadsområde-där jag inte tänker mig att husen runt omkring är liknande 😉
    Sen tycker jag synd om er som får en väldigt förändrad vy när då väl är byggt. Inte så lite skillnad…

  • Det ser ju iaf ut att bli vitt och det är ju bra med någorlunda enhetliga färger?
    Priset och “lyxet” i det huset drar upp erat värde också, så det är något positivt att tänka på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *