Favorit i repris – Fabriks- eller industrifönster som en del av inredningen

Kommer att bjuda på några favoritinlägg från mina år som bloggare. Detta inlägg är ett av de populärare och många har ett stort intresse för industifönster i inredningen. Det roliga är att jag skrev om detta 2015 och jag kan se en stark trend senaste året för detta.

Ibland vill man skapa ett rum i rummet. Men man vill inte förlora allt ljus utan vill bara skärma av en yta. Det finns olika sätt att göra det på men något som är riktigt snyggt är så kallade fabriks/industrifönster. Jag hittade ett intressant inlägg på Byggahus och dessutom några tillverkare som tillverkar dessa vackra fönster. Vi letade faktiskt något liknande till vårt ena badrum men lyckades inte då hitta rätt på en tillverkare. Men det är snyggt och jag skulle definitivt kunna tänka mig något liknande om jag bara hade ytan. Tips är att kolla hos glasmästare och smeder för att göra detta. Men dessa företag kan också leverera detta: Karlsson-Dahl, Stålprofil, eller ACSS.

Industrifönster inneIndustrifönster 2Industrifönster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...