Favorit i repris – 5 snabba!

2008 blev jag utmanad av en annan bloggare och svarade på 5 snabba frågor. Hur skulle jag svara idag? Ja det är bara att läsa. Själv utmanar jag mina läsare att svara- alltså just dig. Jag vet att ni är en stor hög som hittar hit men ni är lite dåliga på att kommentera så skriv gärna lite mer om vem du är. Jag är sjukligt nyfiken.

1, Vad gjorde du för 10 år sedan? Jag var höggravid med min underbara Tim och gick tjock och svullen på Golfbanan eller satt på jobbet med fötterna i vattenbad. Efter en varm sommar föddes han på Visby Lasarett helt enligt planerna efter att vi njutit av några veckors semester.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
1,Bli frisk från förkylningen jag helt onödigt drog på mig 2,Amma 3,Njuta av bad om temperaturen är rätt och jag är frisk 4, Jordgubbsplock 5,Läsa bok

3. Godis jag gillar: Choklad, cola flaskor, bassets (speciellt utvalda), M&M

4Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Sticka iväg !!! Med familjen men långt och länge skulle vi resa. Göra vårt nya hus precis så som jag ville. Allt skulle göras klart vid inflyttning så som plattsättning, poolbygge, gräsmatta osv. Starta eget företag bara för att jag kan och för att jag tycker det är kul. Välja ut de personer jag skulle vilja jobba med och skapa ett härligt dream team som jag vet skulle göra underverk. Tänk vad kul vi skulle ha.Ge bort pengar till nära och kära och ha en stor hejdundrande fest. Självklart skulle jag även ge pengar till behövande för är man miljardär jag då finns det pengar så det räcker och blir över.

5Städer som jag bott i? Malung, Sälen, Stockholm, Tyresö (inte så mkt städer men i alla fall…)

Fem personer ska få utmaningen och jag har valt – MINA KÄRA LÄSARE!!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Favorit i repris – 5 snabba!”

 • För 10 år sen;
  Jag flyttade tillbaka till Stockholm efter ett års arbete på Gotland. Jobbade.

  Fem saker idag; Träna, Gå på Djurö marknad, borsta hunden, vattna växterna som står utomhus, amma….

  Godis jag gillar; ALLT som inte innehåller likör eller sprit….

  Om jag blev miljardär; köpa boendet vi älskar och göra det bäst, ge lite till alla i familjen inkl syskon och mamma, resa.

  Städer jag bott i; Åre, Östersund,Stockholm, Visby

  🙂

 • 1, Vad gjorde du för 10 år sedan? Köpte hus, körde sista säsongen i telemarkslandslaget, golfade och flyttade ihop med min nuvarande man.

  2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
  1,Måla om trädetaljerna i huset (10 år = rust) 2,Semestra, fiskevecka i Ånn, Jämtland 3, Trädgårdsfix 4, Bygga ny brygga 5, Förbereda mitt eu-projekt som startar i augusti på jobbet.

  3. Godis jag gillar: Fudge, lakrits och surt godis..

  4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
  Förmodligen studera bara för nöjes skull och sedan hitta ett kreativt arbete. Varför inte bli keramiker utan att behöva sälja? Resa oftare och uppleva saker med familjen och dessutom stödja forskningen mot miljövänliga lösningar!

  5. Städer som jag bott i? Sandviken, Malung, Uppsala, Örebro, London, Alfta

 • Härligt med en ny brygga även om jag antar att det är en hel del jobb. / Ha det gott Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *