Färg och detaljer skapar personliga kök

Det är inte lätt att välja köksluckor idag. Det finns en uppsjö och förhoppningsvis gör man en investering för rätt lång tid framöver. Därför väljer de flesta vita köksluckor som man vet är hållbart över tid. Men de som vågar göra sina kök eller hem för den delen mer personliga är de som ofta sticker ut och inspirerar. Att lyckas få till den där känslan är det inte alla som kan men en del lyckas bättre än andra. Johanna Bradford driver en av Sveriges största inredningsbloggar. Hennes hus i Kungsbacka är till salu just nu och förra veckan var objektet det mest klickade på Hemnet. Nedan ser ni en del av hennes kök som har precis de där detaljerna som jag pratade om.

Köket har en skandinavisk touch och det som sticker ut är den härliga spisen från Smeg samt den stora tavlan som blir ett fint smycke på väggen. Att köket är en nivå ner samt de stora fina fönstren är ytterligare en detalj som gör att det känns unikt.

Det här köket har en härlig öppen spis samt en platsbyggd bänk och ett fönster mot vardagsrummet. Ett fint hus från Skåne.

Ett relativt enkelt kök där det som sticker ut är den fina kylen från Smeg.

Genom att våga välja en kulör på köksluckorna och kakla hela vägen upp har man lyckas få till ett rätt så unikt kök med enkla medel i en rätt så ordinär lägenhet.

Nedan kök som går i lantlig stil har fått fram lantkänslan med hjälp av en färgstark tapet och återigen har man investerat i en ordentlig spis och ugn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...