Ett skåp, en affär och en till

Det finns en sak som jag sa att jag skulle ha i mitt hem. Tyvärr har jag inte fått tillfälle att köpa det ännu och vi har dessutom inte något utrymme för det efter att ha köpt ett gigantiskt härligt skåp från Zandvoort istället. Ett stort härligt brunt vitrinskåp med kryssade fönster. Skåpet jag talar om är ett kinesiskt bröllopsskåp. Ett skåp jag såg för 7-8 år sen när vi reste runt i Asien.  Vi besökte några goda vänner i Singapore och fick följa med till deras vänners möbelaffär. Jag kan lova att det inte var en enda pinal som jag inte ville skeppa med container till Stockholm. Sen dess har jag suktat och längtat. Dessa skåp finns i en mängd olika butiker men om man vill se skåpet så som jag tänkt det så ska ni bege er till Stockholm och besöka inredningsaffären Dis. En underbar affär som har en otrolig härlig mix av möbler!

dis2.JPGdis-inredning.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *