Ett Lidingö i vårt Gotlandshus

Mitt i värmen, mitt i semestern så åkte jag till IKEA och beställde vårt kök. Det blev en kamp mellan Ädel och Lidingö och slutade med ett Lidingökök. Det blev en mer lantlig stil som jag tror passar fantastiskt i detta putshus med kalkstensgolv och tjocka stenväggar.

Köksritning med porslinshon framför fönstret och en skymt av dubbeldörrarna som kommer leda till uteplatsen. På bilden saknas Kyl och Frys samt köksfläkt. (väggen till vänster finns inte i verkligheten..och bordsplacering stämmer nog inte riktigt heller )

Nedan lite inspirationsbilder på Lidingököket som jag hittat på diverse ställen samt våra materialval.

Domsjö diskho

Den underbara köksblandaren Hjuvik

Handtag funderar jag på att köpa från Nacka / Ölands byggnadsvård.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Ett Lidingö i vårt Gotlandshus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *