Ett hus att drömma om…

Ibland slår det en när man öppnar husbilagan till morgontidningen… Att man inte är snuskigt rik och kan bygga sina drömmars hus. Man ser det framför sig om och om igen men hela tiden stoppas man av verkligheten. En av drömmarna är ett fantastiskt stort härligt enplanshus som har milsvid utsikt över åkrar och hav. Ett hus där man lever i symbios med naturen och där avskildheten är total.

Kanske liknar ett av mina drömmars hus just detta hus som just nu finns till salu på Skeppsholmen och är beläget på Bjärehalvön. Ett hus som absolut harmoniserar med naturen och som dessutom får plats med precis allt det man kan önska sig. Konstigt det där med drömmar för ibland är det ett härligt vitt skärgårdshus med havsutsikt, ibland ett funkishus med högt i tak och schyssta inredningsdetaljer och så plötsligt får man syn på ytterligare en dröm som man knappt visste existerade…. Men det är väl det som drömmar handlar om.

sfdf52bdbc9e0004216b1d9cfd5b71c6bde

sfd5ac126100a0b4bd1806618401bcdd4eb

Att ställa konst längs golvet är något jag fastnad för men tyvärr kräver det sin golv- och takyta.

sfd8acf969de7cd45b1886edd4192f1bbbf

husdröm inredning

arkitekt inredning hus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Ett hus att drömma om…”

  • Wow, vilket hus! Jag gick in på Skeppsholmen och tittade! Så stort… och inte gratis… men så otroligt fint! Snuskigt rik… ja, varför inte!
    Ha en bra vecka!

  • Hej,

    Vad kul att du/Ni gillar vårt hus! Köpte och byggde om det tillsammans med en annan familj men tyvärr “fick vi ej ihop samägandet och samboendet”… Och det blir lite för mycket att ha kvar ensamma för vår del… Så kan det gå men vågar man inte så kan man heller inte vinna… Kanske hittar vi dock någon som vill vara med och göra om det till parhus, vilket går relativt enkelt, så tillslut kanske vi blir kvar ändå… Vi får se var det slutar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *