En pergola i vått och torrt

Jag har mer och mer börjat inse fördelarna med en pergola. Det blir en skön skuggig plats när solen gassar som mest och en torr plats när regnet vräker ned. Jag skulle vilja ha en rätt så enkel och okomplicerad pergola som inte tar upp för mycket plats och som känns lätt och enkel i sin konstruktion. Har sett många motsatta varianter som jag inte gillar. Men ett framtida projekt kanske. Jag låter det gro till nästa sommar.

Screen Shot 2013-08-04 at 8.57.00 PM

Screen Shot 2013-08-04 at 9.03.19 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “En pergola i vått och torrt”

  • snyggt gillar det! Vet du om man får bygga med tak utan bygglov eller räknas det som en byggnad då tro?

  • Det beror helt på kommun. I Tyresö Kommun tror jag att man får bygga 15 kvm med tak utan bygglov (ej friggebod alltså)

  • Kanonsnygg pergola, har du någon ritning som visar dimensionerna samt mått och hur man förankrar denna. Är det en byggsats och i så fall var köper man denna (snyggaste jag sett). MVH Kenneth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *