En liten titt i mitt eget hem…

I brist på tid och inspiration så bjuder jag idag på lite bilder hemifrån. img_6469.jpgimg_6469.jpg

Vardagsrummet som är ljust och härligt. Högt ryggåstak. Men (Ett Tony Irving MEN) vi saknar belysning, belysning och belysning.  Var även förra helgen och tittade på en härlig matta på Posh Living som snart ska beställas. Jag måste dock varmt rekommendera att inte ta med 2 små killar på 4 och 3. Förtutom att alla möbler fick en klätterstund, saker dunsade ned från hyllor, trappan användes till joggingbana så fick även vi en antydan till nervsammanbrott. Så någon matta blev det inte men dock ett bestämt färgval. Nu återstår mätning av storlek och sen ett samtal för att beställa eländet.

img_6469.jpg

Vårt underbara skåp (tycker det själv i alla fall) är från Zandvoort.

img_6471.jpg

img_6477.jpgimg_6474.jpg

Eftersom min man är från Gotland så gör sig betongskålen därifrån oss ständigt påminda om de otroligt härliga stenstränderna. Drivved med våra namn var bordsplacering på våra vänners bröllop.

Min underbara hallmöbel är tillverkad av en lokal snickare i Sälen men designen är snodd från All in Wood (Köpmannadisk, Tuvan). Sväljer varenda vante, mössa och annat som bör döljas.

Det var lite bilder hemifrån mig och nu är det dags för FILM och godis och vila. Har lagt marksten halva dagen och både rygg och ben värker men snyggt blir det… 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “En liten titt i mitt eget hem…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *