En dag kvar – 1 års dag & slutsamråd & slutbesiktning

Imorgon smäller det till ordentligt. Vi börjar morgonen med att sjunga för vår ettåring som får tillbringa morgonen i “kojan” med att öppna sina alldeles första födelsdagspaket. Vår lilla prins vaknar säkerligen runt kl 06:00 med ett “titta där” för att sedan gnälla en stund när han hör ordet välling. Efter vällingen är det alltid bokläsning (på egen hand) innan mamma och pappa orkar ta sig upp ur bäddsoffan och resten av familjen vaknar vilket tvingar oss att möblera om för att få plats. Ni som är nya läsare kanske inte vet om att vi sedan januari månad bott 5 personer på ca 30 kvm. För en person som gillar inredning har den här perioden mest handlat om att blunda inför faktumet att det inte finns något vackert att vila ögonen på. Ett klaffbord från Blocket i kladdigt svart, eller en lekmatta i vardagsrum/sovrum/kök. Men imorrn, om allt går väl, så är huset VÅRT! Då blir det nog middag på golvet och njuta av att se Rasmus gå på utrymmen som inte kräver slalomkunskaper.

20140318-094724.jpg

Huset städas av inför slutbesiktning och slutsamråd imorgon.  Jag kikade bara in idag för att inte störa allt för mycket. Men visst ser det fint ut? Vårt fina trägolv från Parkettbutiken har äntligen blivit synligt. 

20140318-094755.jpgRasmus kikar ut över Erstaviken. Snart får han ett eget rum i vårt egna hus bara ett stenkast från den här härliga vyn.

Vårgårdahus / Rejäl Bygg /

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “En dag kvar – 1 års dag & slutsamråd & slutbesiktning”

 • Hej! Vill du skriva ut vad golvet heter? Försökte titta på sidan du länkar till men kan inte luska ut vilket det är.
  Vi ska börja bygga inom kort och letar febrilt efter ett golv som både är snyggt och inte är hutlöst dyrt, det som ingår hos hustillverkaren faller oss inte i smaken. Erat golv var jättefint! 🙂
  Mvh Eleonor

 • För att svara på din förra kommentar, vi mår bara bra. Vi bor på Dalarö och trivs väldigt bra med naturen och havet ????
  Hoppas att ni mår bra också men det verkar ni göra. Härligt att ni snart är i mål! Riktigt drömhus av bilderna att döma och ni har ju varit jätte coola som bott så trångt med både stora och små barn ????

  / kusin Jenny

 • Eleonor det är ett Teka Fleur enstav. Jag sätter dig i kontakt med säljaren som vi köpte av:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *