En charmig ombyggt “farmhouse” från USA

Via bloggen Freshome hittade jag inspiration till ett ombyggt hus där ägarna lyckats förvandla husets hela insida och skapat en fantastisk lantlig röd tråd genom hela inredningen och i alla rum. Fastnade speciellt för några rum men kan tycka att det är inspirerande när någon går så “all in” som man gjort här. Att genomföra ett sånt här projekt kräver otroligt mycket tid men framförallt en genomtänkt plan och en beslutsamhet. Det är imponerande oavsett om man gillar resultatet eller ej. Det är också en viss charm med äldre hus som är svåra att få i nybyggen. Konstiga vinklar, annorlunda utbyggnader gör att det blir lite mer liv och känsla i huset. Det skulle vara riktigt kul att göra en USA resa med fokus på att hitta inredningsdetaljer och möbler. Bilderna kommer från Magnolias Home och Freshome.

Hall farmhouse

Det är en massa häftiga detaljer som jag gärna hade velat köpa hem till vårt hus. Allt från bokstäver, till coola lampor och inredningsdetaljer.

Pojkrum boysroom  Vilka barn hade inte velat dela det här rummet. 

Barnrum pojkar

Bara älskar det här rummed med coola plåtdetaljer över fönstren, klätterstege på väggen samt skrivbord med barstolar. Kreativt och snyggt. 

Kök farmhouse usa Ett klassiskt lantkök som påminner mig om att jag måste få upp vår vägghylla för koppar som jag köpte på Gotland i somras. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...