Drömkåken till salu

Osäker om jag vill kalla det drömkåken. För de avsnitt jag har sett av TV4´s program Drömkåken har snarare gjort mig rädd än inspirerad. Jag vet att jag såg en liknande serie som utspelade sig i Australien för ett antal år sedan och då var all inredning fantastisk och inspirerande. Här har man släppt lös “galningar” som snarare förstör husen än förgyller dem. Men oavsett så ska de säljas och det gör Fastighetsbyrån.

Hus nr 1 är klart bäst om jag måste välja men det slipper jag som tur är. Men här kommer 2 favoriter och 2 “hur tänkte de här”

Allrum katastrof Om jag vill ha en chock när jag kopplar av så funkar detta rum alldeles utmärkt.

Badrum Drömkåken Ett riktigt schysst badrum där man har skapat miljöer i ett rum. Gillar att man delat av med väggar. 

Barnrum 

Det här rummet funkar absolut som ett ungdomsrum

Kök drömkåkenDe som byggde det här köket har aldrig jobbat i ett kök. Diskhon är placerad precis intill kylen så att man inte kan använda armbågarna. Opraktiska och fula spegelglas på väggen. Riv ut och börja om. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Drömkåken till salu”

 • Haha, härligt! Har sett programmet några ggr. Man blir mer chockad än glad åt utseendet! Såg du när de skulle göra uteplaserna 😉
  Jaja, smaken är som baken.
  Hur går det för er med bygget, skall kika lite i bloggen din.
  Har varit fullt schema nu i någara dagar 🙂

 • Vad underbart ärlig du är. 🙂 Såg de första programmen då de byggde ett gästhus. 🙂 Roliga, men inte så snygga.
  Angående lilla Rasmus så skulle vår lilla vara lika “dryg” på nätterna om hon sov i sin säng. Hon sover bredvid mig och sover jättebra. Jag intalar mig själv att samsovning är grejen för oss även om det finns en önskan om att hon sov i egen säng. 😉
  Vilken utomhusbelysning ska ni välja? Så svårt tycker vi.

  Ha en underbar fredag på ditt coola jobb (avundsjuk). Älskar Disney som de flesta av oss gör. 🙂

  Kram

 • Ja vi körde samsovning länge men nu märker jag att både han och jag vaknar lättare om vi ligger bredvid varandra. Bäst vore eget rum men det är ingen idé då vi flyttar inom kort och ska bo supertrångt. Men ibland skriker han till och somnar om utan att jag vaknar när han ligger lite längre bort.
  Utomhusbelysning är supersvårt och dyrt. Vi ska gå på svart och vår elektriker hade lite förslag. Hittade 15 st superbilliga via blocket som såg schyssta ut men vågade inte. Annars letar jag mkt blocketfynd just nu – golv, köksfläkt osv…(Finns mkt nytt till salu nämligen)
  Disney är kul:)

 • Bygget går framåt. Har inte varit förbi på sistone men det är mest utvändigt och jag längtar tills man börjar invändigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *