Doorobe – Smart förvaring i dörren från Plusfunction

Ibland kommer de där smarta uppfinningarna som man  undrar varför ingen tänkt på tidigare. Den här tycker jag både var smart och snygg. Man hänger på den på den befintliga dörren och så plötsligt har man skapat ett bra utrymme för förvaring. Jag ser direkt ett användningsområde för vår tvättstuga. Att det dessutom kommer från Plusfunction gör mig ännu gladare eftersom de också har en fantastiskt fin soffa (Scandi Bench)  som en min mans brorsbarns sambo är delaktig i.

Detta säger Henrik Silfvernagel, designer av Doorobe:
Jag utgick från mitt eget hem och hur man skulle kunna komplettera saker och ting med ytterligare funktioner. En dörr är ofta tråkig och dess funktion är rätt simpel, så jag gjorde dörren intressantare för hemmet. Jag skulle själv vilja ha denna tunna garderob för kavaj/ klänning, slipsar, skärp och accessoarer.

plusfunction

Doorobe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...