Dags för FORMEX

Dags att besöka FORMEX mässan och få lite inspiration efter sommaren. Efter ett långt härligt sommarlov är jag nu tillbaka och ser fram emot en händelserik höst med mycket inredning och framförallt att få klart vårt underbara hus på Gotland. Idag är jag inbjuden av NESCAFÉ Dolce Gusto och ska få smaka på deras kaffe och framförallt se deras 4 nya designer. Jag bryr mig nämligen endast om designen..Kaffesmaken ska jag överlåta till någon annan.
Lite smakprov vad mässan innehåller och sedan en rapport senare.

Dörrmattor av återvunna hummerrep. De 10.000 tals kilo rep som annars skulle hamnat på deponi i har nu företaget The Maine Float Rope Co. samlat in och omvandlat de till fantastiskt vackra och färgglada dörrmattor.

Branch Hanger – Nytt material och nya färger

Garderober från Kast van een Huis har jag visat för rätt länge sedan på bloggen men nu är de i Sverige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Dags för FORMEX”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *