Cortenplåt/Trädgårdskant i trädgården

Jag har insett att det viktigaste när det är dags att planera vår trädgård är att vi skapar en lättskött och så klart snygg trädgård. Vi har en del av tomten som kommer vara slänter, berg och naturtomt. Framförallt berget och naturtomtsdelen älskar jag. Att vi kommer få jobba med slänterna är jag medveten om. Vid huset kommer vi ha en rätt stor plan yta mot havet och sen kommer det vara utrymme framför altanen. Jag har en inre bild framför mig av rostad plåt, sten, grus, träd, buskar och så klart en uteplats ytterligare där vi har sol dygnet runt. Cortenplåt är det som jag tycker verkar otroligt smidigt att ha längs stengångarna, som avskiljare för träd osv. Det rostar snyggt och får en patina som jag verkligen gillar. I slänterna hade jag gärna lagt sedummattor men med priser på ca 500 kr/kvm så inser jag att det inte kommer bli aktuellt.

Odlingslåda wernamodesign

Odlingslåda från Wernamo Design. Snyggt och rostigt precis i min smak. 

MetallkantstödHasselfors garden trädgårdskantKantstöd från Hasselfors Garden. Går att böja enkelt och det är bara att trycka ned det i jorden. Smidigt och bra.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *