Bygglovet och fortsättningen

Som ni vet är bygglovet inlämnat och vi sitter nu och håller tummarna att det inte ska vara några problem, saknas några papper etc.

Vi kör ju som jag sagt tidigare med Vårgårdahus och vår kontakt där heter Patrik. Det har funkat riktigt bra och de har varit snabba och duktiga hittills så vi hoppas det fortsätter så. Vi hade lite ändringar på garaget och de ändrade de på ett kick. Sen har vi inte tagit de invändiga små ändringarna ännu för det är ingen idé förrän vi vet att vi får bygga huset. På måndag ska vi träffa VEDUM och rita upp vårt kök. Så nu försöker jag fundera så mycket jag kan på hur jag vill ha det. En bänk i köket? Köksö med spis eller inte spis? Ta bort lite överskåp för att få in lite mer luft i köket osv. Mest orolig är jag över att ha 3 barn med oss och få dem glada samtidigt som vi ritar upp vårt kök. Kan nog bli en rolig tillställning där på Vedum.

Vi har valt att göra lite extra i huset är följande. Takhöjd 2,60 på nedervåning, golvvärme på båda planen, spröjsade fönster enligt ritningen, plywood i alla innerväggar så det ska vara lättare att fästa tavlor/tv/hyllor mm. Bytt ut torktumlare mot torkskåp. Vi bad även att de skulle flytta ut fönstren så vi får bredare och djupare fönsternischer vilket jag gillar. Sen har vi plockat ut golv och badrumskommoder då vi ska köpa in det på egen hand.  Vi söker även bygglov för garage som vi får se om vi gör klart nu eller senare. Huset är prioriterat.

Garage

HUS

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Bygglovet och fortsättningen”

  • Tips till kök, bäst som vi gjorde i vårat kök.
    1. Djup bänkskiva (70cm), grymt bra. Speciellt om man har överskåp, mindre risk att slå huvudet i luckan. Vissa leverantörer har även lådor med det djupet.
    2. Kökskvarn (kräver okey från vissa kommuner)
    3. Rostfri bänk med uppvikt bakkant. Lätt att hålla ren och känns outslitlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *