Bygg in bokhyllan

Äntligen fredag! Ikväll blir det som vanligt Let’s dance (som halva svenska befolkningen) och slapp i soffan. Myskväll helt enkelt.

Igår träffade jag några väninnor och gick på den underbara Thailändska krogen Koh Phangang. För er som inte varit i Stockholm och heller inte varit på denna restaurang så kan man sammfatta det ungefär så här. Underbar god mat, helt sjuk inredning med simmande fiskar i golvet, tuk tuk som bord, bambu och mörker samt åskväder mitt i måltiden. Det är svårt att känna sig mer utomlands än vad man gör där. På väg därifrån alldeles för tidigt (fullbokat ställe) så upptäcker vi att klädaffärerna runt omkring har öppet. Nice, vi slinker in och shoppar helt enkelt. Det visar sig vara Sofo night! Ja återigen kräver det sin förklaring. Sista torsdagen varje månad har en mängd underbara butiker kvällsöppet. Schysst musik, vin, korv och pucko, champagne och öl är det som bjuds på vår rundvandring. Fantastiskt även det. Känns som en kväll i utlandet och jag somnade nöjd och glad.

Kvällens tips är som följer: När ni bygger om eller bygger nytt. Ta vara på väggarna i alla rum. Bygg in fula rör, kablar, toalettskåp, toaborste, bokhyllor osv…. Inspirationsbilder nedan.

lagerlings1.jpg

lagerlings21.jpg

Lagerlings

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 thoughts on “Bygg in bokhyllan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *