Blocket – En bra källa om man ska bygga hus

Jag vet att det dröjer länge innan vi ska börja inreda huset vi ska bygga men mycket har jag redan lagt bevakning på. Blocket är en bra källa till fynd och att det samtidigt blir billigare i slutändan gör ju saken inte sämre. Till vårt hus på Gotland har vi gjort många fynd. Alla våningssängar (Familjesängar) är fyndade från Sälen där man skulle bygga om en fritidsby.  Just nu bevakar jag golv, badrum, samt som vanligt allt som säljs i närområdet. Några av de fynden jag sett på sista tiden delar jag med mig av nedan då det ändå är för tidigt för oss att köpa på oss saker. Se bilder nedan. Först en underbar blandare tillhörande ett tassbadkar som också är till salu. Ett vackert handfat samt ett fint bockbord gjort av gamla plankor.

Så håll utkik på Blocket.

Blandare blocket

Handfat blocket

bockbord blocket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *