Bauhaus och Hornbach

Helgen spenderades ena dagen hemma där vi njöt av fint väder, promenader och mysig utflykt. Vi har ett fantastiskt område runt hörnet och där spenderar vi tid både sommar och vinter. Rasmus fick träffa kossor, får och höns och tyckte det var riktigt spännande. Att få gunga i bebisgunga är också en favorit.

Söndagen spenderades mestadels i bil då vi beslöt oss för att åka till Bauhaus och Hornbach för att kolla in kommoder, golv och kakel. Faktiskt fanns det både golv och kakel i den stilen vi har tänkt och dessutom till mycket bra priser. När det gäller golv får det kanske bli en kompromiss. Det golvet jag fastnade för kom från Berg & Berg (Lappland) och kostade 799 kr/kvm vilket blir lite tufft när man ska ha över 100 kvm. Men borstad, rökt och naturoljad är det jag gärna hade sett i kök och vardagsrum. Jag tycker personligen att Bauhaus hade mer golv att välja på än Hornbach. (På torsdag kommer vårt hus!!!)

badrumskoomod bauhausEn liten söt och enkel badrumskommod som skulle kunna passa till gästtoaletten.Bauhaus.Screen Shot 2013-11-11 at 1.43.30 PMAlla 4 grabbar i familjen kikar in till fåren. Rasmus mössa sticker upp.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *