Barstolar beställda – My Home My Way

Mannen är på Gotland och röjer i skogen med polare medan jag är hemma med alla grabbarna. Vi har varit på Skeppsholmen och besökt utställningen BlockholmArkitekturmuseét. Blockholm är en utställning om Stockholm i Minecraft. Man fick designa sina egna skins, spela samt titta på byggnader som folk hade gjort i Minecraft. Jag njöt av god mat & glada barn. På kvällen tittade grabbarna på Narnia och jag googlade fina barstolar. Så när katten är borta… beställer jag stolar. Jag hittade dessa tuffa , coola möbler på My Home My Way som jag bloggat om förut. Tror de kommer göra sig alldeles utmärkt i vårt hus. Jag gillar att de har en ruff industriell stil så att inte alla möbler ser så “snälla” och nya ut. Det gäller att blanda i stilar. Med vår industrilampa ovanför köksön kommer det bli perfekt. Dessvärre är leveransen först i juli så jag får vänta tills efter sommaren innan dessa skönheter tar plats i huset. Och glöm inte att RÖSTA här! (Kolla topplistan JOHANNA)

Barstolar myhomemyway

Barstol från My Home My Way i återvunnet trä från Indien. Det är den här jag har beställt.Barstolar

Ja det finns ännu coolare möbler men av praktiska skäl valde jag inte denna modell. Med tanke på Rasmus nyfikenhet så lär de där pedalerna ha blivit snurrade på ett antal gånger.

My home my way skåpSkåp, soffbord, matbord finns också på hemsidan. 

Felix blockholmFelix på Blockholm

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Barstolar beställda – My Home My Way”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *