Barninredning och trender

Imorgon är det då dags för mig att prata trender och annat i riksradion. Som det ser ut så sänder vi direkt från The One i Stockholm. Eftersom jag börjar få en skara trogna besökare så tänkte jag redan idag dela med mig av mina åsikter vad det gäller trender. Men först bjuder vi på sköna barnmöbler från Bobles. Kreativa, pedagogiska, färgglada och barnvänliga.

bobles.jpgbobles2.jpg1200344147.jpg

Trender på väg:

Personligare mer ombonade hem. Man har tröttnat på det alltför stylade och vågar/vill lyfta fram det personliga/ärvda mer.  Utbudet har ökat och man kan via det påverka sin egen inredning. Fototapeter, fotokonst, egendesignade mattor, tavlor mm får en större plats i hemmen. Man köper möbler på auktion, blocket osv. Man mixar gammalt och nytt.

Barnens rum kommer få större plats (därav mitt intresse i denna blogg). Man har inrett “färdigt” i övrigt och flyttar fokus till barnrummen. Kanske vill man få ut sina egna fantasier och önskningar från dess man var barn. Kvalitet, förvaring och färger.

Miljön kommer hamna i fokus. Kvalitet, funktionalitet och tidslöst går före trendigt. Inredningen ska hålla över tid. Vi köper mer begagnat och använder det vi har i en annan utsträckning. Reuse, reduce, recycle som man brukar säga!  Tekniken gör det möjligt att bli mer miljövänliga. Kolsyrat vatten direkt ur kran istället för att släpa flaskor, avstägningsknapp för all elektricitet så att man inte glömmer någon lampa eller tv. Energisnålare hus (Passivhus) kommer byggas

Dela mer er av vad ni tror kommer 2008!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Barninredning och trender”

  • Företaget Popcornmannen gör barnböcker som belyser EQ!
    Men också…

    Mjuka designade popcorn som funkar såväl som kudde eller mjukis riktigt majsigt att ha tillsammans med den charmiga poppiga boken som belyser EQ.

    Sprakande färskt och nypoppat!

    Hemsidan under bearbetning.ÅF Boink, Bokskåpet, Ljuva ting, Gröna hem, Lilla barnkammaren, Min Pluddevutt eller Green jelly Toys m fl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *