Barndekor ger 10% rabatt på Griffeltavlor via Missfixtrix

Jag samarbetar med webbshopen Barndekor som brinner för att barnen ska få så fina rum som möjligt. Nu har jag fått välja ut min favoritprodukt ur deras sortiment och möjligheten att ge er fina läsare 10 % rabatt på hela produktkategorin där min favorit ingår. Allt du behöver göra för att få rabatten är att:

1) Gilla barndekor.se på Facebook (om du inte redan gör det förstås)
2) Uppge rabattkoden Miss Fixtrix i kassan

Min favorit är Griffeltavlorna och speciellt äpplet, men det finns flera olika motiv och färger.

Handlar du innan den 5 december hinner du få din produkt innan jul, perfekt om du vill ge bort en annorlunda julklapp som räcker länge. Rabatten gäller fram till 31 december.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Barndekor ger 10% rabatt på Griffeltavlor via Missfixtrix”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *