Badrumsinköp på IKEA & annat skoj

Vilken helg vi har haft i Stockholm. Vädret har visat sig från sina bättre sidor. Idag var det 14 grader och sol vilket gjorde att dunjackan som är den enda närvarande jackan i min packning (resten ligger i kartonger) blev lite väl varm. Vi tillbringade dagen med två väninnor på IKEA där jag hade med mig minstingen Rasmus och storgrabben Tim. De mutades med lek respektive godsaker för att stå ut med shopping både på IKEA och Barkaby Outlet.  Jag handlade framförallt saker till badrummen. Krokar till det mer “moderna” badrummet, toarullshållare osv. Insåg rätt snart att det måste bli en tur tillbaka när vi har flyttat in för att köpa massa praktiska saker.

I fredags lyxade jag till det och inledde helgen med god mat på Griffin Steakhouse och efter några glas vin så var alla bekymmer med att bo trångt och ha tusen saker på sin agenda som bortblåsta. Tjejkvällar behövs när man har som mest.

Men nu återstår mindre än 2 veckor till slutbesiktning. Imorrn installeras alarm från Verisure jag träffar Fastighetsbyrån på tisdag för värdering och jag tror och hoppas att vi har en trapp på plats inom kort. Det är inte mycket kvar nu. Tror huset kommer stå klart några dagar före besiktning och det kommer kännas så jobbigt att veta att det står därborta helt utom räckhåll. Trevlig kväll på er.

IKEAbusar

Rasmus och tjejkompisen jobbar för fullt på IKEA

Griffin Steakhouse

Griffin bjöd på härlig charketuribricka – mums

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Badrumsinköp på IKEA & annat skoj”

  • Å, att du pallade en hel dags shopping med barnen! *Imponerad*

    Våra shoppingrundor med barn går på 10 blanka sekunder per varuhus – snabbt in, rusa genom varuhuset och sen snabbt ut till bilen igen 🙂

    Nu har de i o f s upptäckt att de kan få vara och leka i barnrummet på IKEA, så för tillfället handlar vi ALLT där då vi äntligen kan traska runt i lugn och ro igen….

  • Mutor, mutor 🙂 Valet att sitta hemma i 30 kvm eller ha utrymme att gå på avgjorde för den stora sonen. Men de har blivit för stora för lekrummen nu:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *