Badrumsbelysning

Det har varit en späckad helg med födelsedagsfirande i dagarna tre känns det som. Vi började ju i fredags med Bowling och middag på Marions Gastro Diner och idag hade vi badkalas på Medley i Tyresö. Tror hela familjen kommer somna sött idag inklusive Rasmus som släpades runt bland poolerna för att hänga med de större grabbarna som provade alla bassänger. Det var dessvärre jättetråkigt väder idag vilket betydde att fler än vi hade bestämt sig för att bada. Badhuset var med andra ord rätt välbesökt och det var hög volym och trångt i duscharna.

Vi blev faktiskt klara med våra kakelval igår och ska träffa plattsättaren imorgon. Nu återstår några få saker på vår lista och en av dessa är badrumsbelysning.  Det finns oändligt mycket fult i badrumsväg. Både vad det gäller kommoder men även belysning. Man behöver inte alltid välja “badrumsbelysning” i ett badrum utan kan välja en vanligt belysning förutsatt att den placeras långt ifrån duschen.  Här kommer några favoriter.

artilleriet belysningLampe Gras 304 Vägg från ArtillerietBelysning studiokarin Belysningsinspiration från Studio Karin. Lampa Bestlite BL7Flos miniLampa Flos Mini Glo Ball – Denna blir det nog i övre badrummet

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *