Back in town…

Sälen var underbart! Snö i mängder, glada barn, härlig skidåkning och en avslutning med sol och värme.  Det gick över förväntan att åka upp själv med 2 knoddar. Dessutom hade jag med mig min underbara väninna och hennes 2 små,  vilket lyfte kvällarna och middagarna. Vi lyckades faktiskt sitta uppe till 24:00 en kväll men det var också en engångsföretelse…. Sova är underskattat!

Tack till Jannice för den fina tavlan, den kom fram och ska snart pryda en plats i hemmet!

Jag ser att det varit full trafik men dåligt med kommentarer. Vore kanonkul att få en hälsning från alla som är här så man vet vilka man pratar med. Idag bjuder jag på lite Eva Solo! Finns att köpa i flera affärer men dessa är från Misshome.

eva-solo-handladesign.jpg

eva-solo.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Back in town…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *