Att välja rätt fläkt och spis

Jag önskar att jag kunde välja fritt utan att tänka på någon budget när vi bygger hus. I så fall skulle jag välja någon av ILVE´s fantastiska spisar, inbyggnadsugnar och fläktkåpor. Husets själ är som jag sagt tidigare i köket  och det blir så mycket roligare om man har rätt utrustning i köket. En gasspis är snabb och effektiv och passar dessutom in i den stil vi önskar framhäva i köket. Däremot tror jag att jag skulle välja en inbyggnadsugn då jag nog har lättare att ställa in temperaturen i en “vanlig” ugn än en gasugn. Detta finns även det hos ILVE som då passar in i den stil man valt i övrigt.
Men håll med om att det blir vackert med dessa pjäser i köket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Att välja rätt fläkt och spis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *