Att bli mamma en tredje gång

Jag har haft förmånen att bli mamma 3 gånger. Upplevelsen är lika stark varje gång men självklart är inte allt en dans på rosor. Vår nyaste tillskott som går under namnet “bebben” och “fnutt” har problem med magen vilket ger sig tillkänna framförallt på kvällen då han vädrar sina lungor på bästa tänkbara sätt. Så nu provas det droppar och magmassage så hoppas vi att han blir gladare och nöjdare. Annars är det inte helt fel att tillbringa våren och sommaren hemma och njuta av långpromenader, hämta stora killarna tidigt i skolan och bara vara. Dessutom hinner jag ju med min blogg trots att vi är mitt uppe i flyttbestyr, letar boende att bo i under byggtiden samt planerar vårt livs husbygge. Ja jag kommer att ha att göra den här mammaledigheten också.

Tim och Fnutt

Men hur som helst så tänkte jag att det är dags att presentera mina 3 ögonstenar som jag är oerhört stolt över. Tim är den äldsta, den snällaste mest omtänksamma individen man kan träffa. Älskar att läsa och plöjer böcker på löpande band. Lillebror/Storebror/Mellanbror Felix är en liten härlig kille som när bebben föddes blev så mycket större ( ni som fått barn känner igen känslan när man kommer hem från BB och minstingen plötsligt blivit stor). Felix är teaterapan som älskar att klä ut sig, umgås med kompisar och så klart leka och nu när han är storebror så är han extra stolt. Sen har vi lillebror “bebben” som just nu tycker om att vara väldigt nära, inte gillar att sova själv, som nästan alltid vaknar på långpromenader och vill komma upp en stund och som gärna snuttar alldeles för ofta på natten så mamma blir tokig. Men det här är mina underbara barn och jag är oerhört stolt och glad att jag har dem allihop.

Felix och fnutt

Fnutt

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Att bli mamma en tredje gång”

  • Vad kul att se bilder på dina skatter! Supersöta alla tre. Hoppas magen ordnar upp sig snarast! Kram

  • Underbara barn 🙂 Men jag förstår vad du pratar om. Här hemma känns det som att kosten består i lika delar magdroppar som bröstmjölk och som blöjbyten inkl magmassage sker minst varje timme… Tur att vi har lite rutin 😉
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *