Arbetsrummet eller makens man cave

Ett rum som för närvarande står rätt tomt förutom min makes alla instrument är vårt arbetsrum. Här är det tänkt att vi ska ha ett gästrum, förvaring av viktiga papper, böcker och så klart även fungera som ett musikrum eftersom det är en del av min mans liv. Så  jag känner att det här rummet kanske bör vara lite mer “maskulint” med lite mörkare färger och gärna med en inbyggd bokhylla som man kan lösa relativt enkelt själv om man har lite redskap för ändamålet. Hittade lite härlig inspiration på Pinterest.

Musikrum man cave Ett rum perfekt för min man. Coolt med gitarrer på väggen i “fejkade” ramar. Det här rummet skulle han kunna hänga i och jag skulle definitivt kunna jobba där också

Inbyggd bokhylla mörkt trä Bokhylla inbyggd Hemlig dörr kontorsrum Kontor inspiration

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Arbetsrummet eller makens man cave”

  • Mmm… Inspirerande! Vi har ett lekrum som snart ska få ge plats för kontor och i dina fina bilder fanns gott om guldkorn att spara på!

    Ha en superskön lördag!

  • Fina bilder. Det är ju så snyggt med platsbyggda bokhyllor!! Så svag för det. Men för vår del blir det nog höga pax bokhyllor och kanske glas framtill. Sen skrivbord och någon snygg stol till. Ev också fåtöljer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *