Äntligen vinter

Så kom äntligen vintern även till Stockholm. Flera decimeter snö föll över Stockholm och har lämnat efter sig ett fantastiskt vinterlandskap. Eftersom min mage inte riktigt tål snöskottning så har de stora grabbarna blivit duktiga på att skotta snö i år. Vi har ju en bit upp från parkeringen till huset och uppfart, trappa, gångar måste skottas för att vi ska kunna ta oss till skola, bussar och bil. Men det är faktiskt något som jag tycker är rätt skoj att göra i vanliga fall. Gillar att skotta för det blir resultat direkt efter att man har gjort det. Men magen har larmat lite sista dagarna och det gör lite ont i vissa rörelser så jag avvaktar tung snöskottning. Men tur att vi har stenlagt hela uppfarten & trappan med marksten. Det gör det lite enklare att skotta.

En lycklig Rasmus som äntligen får gräva i djupsnö igen

Det är svårt att komma ihåg hur det ser ut på sommaren men då är det ju tur att jag har en blogg så att jag kan gå tillbaka och kika.

Den sista markstenen la vi i somras runt carport och förråd. Vi valde enkla stora plattor som vi ramade in med storgatsten och smågatsten. Samma som vi har ramat in poolens skiffer med.

Så här såg det ut för några år sedan när poolen hade kommit på plats. Känns som en evighet sedan men det är väldigt skönt så här i efterhand att vi valde att göra klart hela tomten när vi flyttade in. Annars är det lätt att det blir ett projekt som aldrig blir klart.

I samarbete med Heda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...