Äntligen fredag – Pepparkaksbak & Adventsmys

Det går fort när man har roligt. Nu är det fredag och utanför är det någon blandning av snö och regn och jag håller tummarna att det övergår till snö snarare än regn. Jag vill ha en vit och härlig vinter. Till helgen väntar adventsmys och lite julfirande.  Jag är mest glad över att vi har beställt golv och att jag har fått en projektplan över bygget från Rejäl Bygg så att jag kan hålla koll på när saker händer och när vi behöver köpa in det vi åtagit oss. Golvet kommer jag tillbaka till men vi har faktiskt handlat ett restparti av fin ekparkett (1-stav) kvalitetsgolv från Parkettbutiken.

Men nu lite roliga produkter från IKEA som ni kan shoppa inför julbaket.

ikea_snokul_pepparkakor_02 (1)Pepparkaksbak på rull! SNÖKUL kakmått 39 krikea_snokul_pepparkakor_03 3D pepparkaksbygge – Hur kul är inte det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...