5 snabba med mig

Jag har ju fått en mängd nya följare på bloggen och tänkte därför bjuda lite på mig själv. 5 snabba frågor ställda av ingen annan än mig själv ska besvaras. Har ni ytterligare frågor så är det bara att kommentera.

Vad gör du?

Det frågar jag mig också varje dag. Just nu mammaledig 40% och arbetar sedan 60% på Walt Disney som har sitt huvudkontor i Stockholm. När jag inte är mamma eller “arbetare” så bloggar jag, leker projektledare för ett bygge, tränar om jag kan och svär över att jag har för lite tid och är alldeles för trött.

Vad gillar du?

Det självklara – min familj. Slippa laga mat, kunniga människor, inspirerande människor, drivna människor, inredning, idrott i massor av former, resa, umgås, hänga med vänner, dricka ett glas vin osv

Favoritprogram?

Vet inte. Är för trött på kvällarna nu men gillar inredningsprogram som Grand Designs och en massa annat som alla andra tittar på ex Solsidan, Arga Snickaren mm

Det vet vi inte om dig?

Antagligen massor. Är utbildad idrottslärare på GIH – men jobbar med marknadsföring, har gått på Skidgymnasium (Alpint) i Malung men älskar att åka längdskidor. Ogillar skarpt (fobi) grodor. Har tävlat i landsvägscykel som ung och blev “tv-känd” i sportprogrammet Pep-talk.

Varför bloggar du?

Från början började jag blogga för att spara ned ideér och sådant jag tyckte var snyggt inom inredning. Med åren växte antalet följare och jag började inse att fler var intresserade. I år har jag varit mammaledig och tycker därför bloggen är extra kul som ett avbrott mot blöjor, barnmat och annat som hör mammaledighet till. Dessutom så ska vi ju bygga vårt drömhus och det vill jag ju dela med mig av.

20131211-171637.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *