39 miljoner skäl att flytta till Värmdö

Jag vet inte om huset tilltalar mig egentligen. Men det är alltid spännande med arkitektur som inte är som alla andra. Det som tilltalar mig mest med det här huset är tomten, utsikten och den fantastiska poolen. Att inte störas av grannar eller insyn är något som ägaren av det här huset inte behöver bekymra sig för. Elin Woods  – Köp det!

Skeppsholmen beskriver objektet så här; “Som ett smycke mellan himmel och jord, på bergsplatå 23 meter över havet, uppenbaras detta glödheta internationella arkitektoniska hem med känsla och stil. Ett hänförande mästerverk om 250 kvm uppfört 2008 som får betraktaren att tappa andan. Inspiration har arkitekten John Robert Nilsson hämtat från konst och internationell arkitektur.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “39 miljoner skäl att flytta till Värmdö”

  • Jag är uppvuxen 2 km därifrån och det är lite väl långt från stan om man måste pendla. Så vi hoppar det 😉
    Har sett hur de byggt huset flera somrar när vi åkt förbi med båten, men att det skulle bli ett sånt där ställe trodde jag aldrig.
    Garanterat insynsfritt kan jag lova. Om ingen glider förbi i ett litet flygplan eller så.

  • Häftigt att du är uppvuxen där. Men de som köper det där huset behöver nog inte fundera på pendling och om de måste så står det säkert en helikopter någonstans och väntar. Skulle gärna tillbringa en dag i det där huset och bara känna av den enorma stillheten

  • jo helikopter it is. De får alla fall trevliga grannar de som köper stället. Gardell och Levengood har sin sommarlya på andra sidan udden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *