Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/missfixtrix/apps/missfixtrix/public/wp-includes/post-template.php on line 284

1-stav ekparkett beställt & julbak

Då har vi beslutat oss för golv. Ett 1-stav ekparkett kommer att få pryda vårt nya hem. Vilken kulör det blir har vi ännu inte bestämt. Det ska vi experimentera oss fram till på den provbiten vi har. Men det blir härligt med enstav i hela huset. VI hittade golvet på Blocket och märket är Teka Fleur Oljad 15 mm tjockt med fasade kanter.  Så nu är bara frågan när det är dags för golvläggning och vart vi ska förvara golvet fram tills dess.  Väntar på projektplan från Rejäl Bygg så vi har koll på när vi behöver ha klart vad. (Tack för alla tävlingsbidrag, jag återkommer om vem som vann inom kort)

Screen Shot 2013-12-01 at 7.36.58 PM Felix och jag lussebakade idag. Långhåriga killar bär mössa vid bak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 thoughts on “1-stav ekparkett beställt & julbak”

 • Vi har beställt lite nya prylar från byggochbobutiken, kan tipsa att beställa därifrån nu då de har julrabatt på 10% =) Sparar en liten slant iallafall!

 • Åh vad mysigt 🙂 har ni ugn 😉 Saknar julbaket.
  Helt rätt med mössa på grabben 🙂 men han ser ju rätt cool ut också i mössan.
  Han ser ut att vara i samma ålder som min son. Går han i F klass eller 1:an tro?
  Spännade att se hur golvet blir, låter mkt fint.

 • Yes just nu har vi ugn men inom kort så har vi inte det tror jag. Då flyttar vi in i lillhuset. Han är 8 år och går i 2:an så bäst att jag inte visar att du tror F-klass:)
  /Johanna

 • Ja golvet är oerhört viktigt. Vi gillar plankan som vi köpt men ska försöka få till lite “mörkare” färg eventuellt. Vi ska prova oss fram. Men viktigast var att det var enstav och långa plank. Hoppas det blir bra /Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *